Oplever du, at I har fred og harmoni i Jeres familie? Måske nogle uoverensstemmelser en gang i mellem, men ellers en god balance?

Eller oplever I hjemme i Jeres familie, at bølgerne går højt?
Der er måske flere daglige konflikter mellem dig/Jer og barn/børn? Konflikter, der er tiltagende og svære at håndtere – svære at være i.

Der er for-pubertetsbørn i familien, eller der er teenagers i familien, som det kan være svært at kommunikere med – uanset, hvor meget du/I anstrenger Jer for at opnå gode resultater af Jeres kommunikation.

Konflikterne kan føles, som om de kommer ud af den blå luft. Som om det ikke er til at sætte en finger på hvad, der præcis tricker barnet. Og derfor også svært at håndtere.
Den der ”bombe”, der pludselig sprænger, medens I sidder og spiser aftensmaden…
Hvad var der dog, der skete? Hvad sagde du/din partner? Hvilke ord blev sagt?
Og hvis ikke det er ord, der får stemningen spoleret, så er det måske din/din partners attitude, den unge føler sig provokeret af.

Eller I oplever, at balladen starter om morgenen, når I er samlet og I alle sammen har travlt med at gøre Jer færdig, inden I skal afsted. Pludselig kommer der en reaktion og så er den ellers acceptable stemning vendt til konflikt.

Og det kan være så svært at identificere, hvad der går galt – eller hvad der er årsag til, at konflikten starter og måske eskalerer.

Efterhånden, som tiden går, er du bekymret for, hvordan dagen skal gå – allerede inden du er stået op.
Bekymret for, hvornår balladen starter i dag?
Bekymret for, hvad der er udløseren i dag?

I oplever, hvordan disse konflikter påvirker hele familien og hvordan konflikterne påvirker stemningen i familien.
Det bliver sværere og sværere at finde den gode stemning og harmoni frem igen efter en konflikt.
I kølvandet på de evige konflikter kommer den dårlige samvittighed overfor Jeres andre børn, som I oplever, er påvirket. De bliver trætte, triste og trækker sig ind i sig selv?
Allerhelst vil I jo barnet og familien det bedste – ro, harmoni og glæde i fællesskabet.

Hvordan er det kommet så vidt?
Hvordan er det kommet så vidt, at opleve sig selv afmægtig?
Og faktisk ikke orker at være sammen med barnet/den unge – forestiller dig at have fri fra ballademageren bare en uge…

I oplever, hvordan det påvirker Jeres indbyrdes forhold. I var ellers gode til at tale om det – men det bliver bare hårdere og sværere – og i værste fald kommer I til at bebrejde hinanden…

I oplever at se Jeres barn være påvirket af konflikterne, der trætter ham eller hende. Og I ser, hvordan humøret falder.

Det påvirker dit/Jeres arbejde og I begynder at føle Jer utilstrækkelige også på arbejdet – det er nemlig ikke muligt at sætte en stopper for bekymringerne. I tager det dårlige humør med på arbejde.

Genkender du dette?
Der er hjælp at hente – en af mulighederne er at ringe til Lilly Jo på tlf. 20 81 45 80
mandag til torsdag kl. 19,00 – 20,00