Hvem er jeg?

Jeg er eksamineret Integrativ Energi and Power Psykoterapeut juni 2015 og er privatpraktiserende psykoterapeut med praksis i Bov.

Jeg udfører samtaleterapi og rådgivning. I samtalerne kan jeg gøre brug af forskellige værktøjer som Hypnoterapi, TFT/EFT, Regressionsterapi.

Du og din familie kan benytte jer af, Familierådgivning og Supervision.

Jeg udfører også Stress-behandling.

Min mission

Min mission at hjælpe dig til at finde den udgave af dig, du savner – den bedste og unikke udgave af DIG, hvor du føler dig let, i balance og tilfreds.
Min mission er at hjælpe dig til at finde din livsglæde.
At hjælpe dig i dit ønske om at slippe begrænsninger og forstyrrende overbevisninger, eller at slippe uhensigtsmæssig adfærd.

Integrativ Energi og Power Psykoterapeut

 • Jeg er uddannet Integrativ Energi og Power Psykoterapeut – en 4-årig uddannelse som integrerer flere super gode værktøjer og teorier.
  I afklaring af problemet arbejder jeg med den psykoterapeutiske tilgang i samtalen.
  Psykoterapien er med udgangspunkt i den eksistentielle humanistiske psykologi, jeg arbejder kognitivt, systemisk i forhold til problemet i samtaleterapien med den narrative tilgang i kommunikationen.
  Jeg inddrager forskellige teknikker som TFT/EFT(TankeFeltTerapi), Hypnoterapi, Theta healing

Jeg tilbyder

 • Supervision (ikke-faglig)
 • FamilierådgivningDu kan læse yderligere under Behandlinger.Jeg behandler BØRN, UNGE og VOKSNE og har stor erfaring indenfor de 3 grupper:
 • med børn via behandlinger og samtaler i min klinik
 • med unge i alderen 15-25 år via behandlinger samt mit arbejde som vejleder på en produktionsskole
 • med voksne både mænd og kvinder i terapi gennem utallige behandlinger i klinikken.

Om mig personligt…

Jeg er 61 år, bor sammen med min kæreste. Vi har et godt liv sammen i vores sammenbragte familie – med alle vores skønne voksne børn, svigerbørn og med børnebørn fra små til voksne.

Min historik

Jeg er vokset op under vilkår i en familie, der egentlig lignede andre familier. Velfungerende på mange måder. Og med gode, omsorgsfulde og kærlige forældre, der i tidens tråd gjorde det bedste, de kunne.
De var travle, arbejdede på skæve tider, hvilket for mig betød, at når jeg i hverdagene var hjemme, var de ofte på arbejde.
Jeg har haft en opvækst, hvor jeg oplevede mobning, udelukkelse/afvisning og søgen efter kærlighed.
Vilkår, som kan ligne andres vilkår – men for mig har vilkårene givet nogle problematikker, som jeg har været udfordret på gennem mit liv.
Jeg har børn, har været gift og skilt, oplevet gode mænd, men også en drikfældig og voldelig mand.

I dag via min uddannelse som psykoterapeut – læren om det mentale jeg – mit vejleder-arbejde – lederstillinger og min historik har jeg lært rigtig meget om livet . Lærdom og visdom, som jeg bruger professionelt i mit terapeutiske arbejde.

Jeg arbejder systemisk i terapierne og oplever stor virkning. Jeg ser, hvordan de relationelle systemer har stor betydning for opvækst og voksenliv.
Herunder systemer i søskende-mønstrene og jeg ser i dag, hvordan mit liv som lillesøster med en mellem-storesøster og ældste- storebror har påvirket mit liv. Påvirket mig i mit forhold til andre mennesker.
Det interessante er, hvordan vi opfatter vores opvækst og hvordan søskendes opfattelse kan være vidt forskellige.

 

En at tale med

Kontakt mig i dag - 40 12 93 40

© 2021 LillyJo.dk - Website: BYRO