Parterapi

Når 2 mennesker lever sammen med sine forskelligheder, kan det blive udfordrende at få dagligdagen til at køre. Det kan være udfordrende at holde fast i kærligheden, romantikken og det intime samliv.

Jeg bliver kontaktet af par, der ønsker at redde deres forhold – eller ønsker at forbedre deres forhold.

Når du og din mand/kone/kæreste/partner vælger at kontakte mig med henblik på parterapi, vil I opleve, at jeg er der for jer begge to.

I vil gennemgå en fælles og afklarende samtale – måske 2. Herefter arbejder I hver især i en individuel terapi

Den første samtale vil I hver især have forberedt Jer i form af at nedskrive/gennemtænke, hvori Jeres udfordringer med hinanden er:

  • Hvad er problemet?
  • Hvor tit konflikter I?

Jeg har rigtig god erfaring med at yde fælles parterapi til begge parter 1-2 gange og herefter individuel terapi til hver især. Formålet med de individuelle terapier er, at I hver især kan få arbejdet med jeres egne udfordringer, som I oplever, er et problem for Jeres parliv og samarbejde.

I vil også opleve at få forskelligt hjemmearbejde til forbedring af

  • Kommunikationen
  • Gensidig forståelse
  • Henvendelsesstrategier

Vi vil afklare årsagen til, at I ikke oplever den kærlighed, som partneren giver. Årsagen til at I kan føle Jer tappet sammen – selvom I gerne vil hinanden.

Derudover bliver jeg somme tider kontaktet af mænd, der ønsker at redde deres forhold – men uden hustruens deltagelse. Det vil med andre ord sige, at manden ønsker at blive en bedre eller anderledes udgave af sig selv på de punkter, hvor han oplever, at han er årsag til konflikter i forholdet.
I disse situationer arbejder vi med individuelle samtaleterapier.

LAD MIG HJÆLPE DIG

Kontakt mig i dag - 20 81 45 80

© 2017 LillyJo.dk - Website: BYRO

Medlem af

Følg mig inde på